Links voor leuke theatrale acts!

Turkse Schoenpoetser

De leukste Schoenpoetser in Nederland en Turkije

Boyacı Hüseyin werkt al sinds zijn kindertijd als schoenpoetser in de toeristenwijk Beyoğlu in Istanbul. Met veel bombarie, passie en enthousiasme verandert hij afgedragen trappers in prachtig glanzende schoenen. Dit doet hij met behulp van kwalitatief hoogwaardig, origineel Turks schoenpoetsmateriaal. Zodra het resultaat van zijn werk zichtbaar wordt laat hij zich door zijn emoties meeslepen. Huilen, lachen, mopperen of verbazen, het komt allemaal voorbij.

Tegenwoordig komt hij ook vaak naar Nederlend. Er is één moeilijkheid; hij spreek alleen Turks en dat leidt tot hilarische taferelen. Maar geen nood, uiteindelijk komt het allemaal weer goed en glanzen de schoenen als nooit tevoren. 

Deze Brabantse acteur spreekt in deze act uitsluitend Turks. Hij handelt altijd vanuit respect voor de Westerse en de Turkse cultuur.

Solo act

Technische gegevens: stroompunt

Duur: Diverse sets binnen 3 uur.

33_festival_act_Boyaci_Huseyin_06.jpg 33_festival_act_Boyaci_Huseyin_10.jpg 33_festival_act_Boyaci_Huseyin_03.jpg 33_festival_act_Boyaci_Huseyin_05.jpg 33_festival_act_Boyaci_Huseyin_02.jpg 33_festival_act_Boyaci_Huseyin_01.jpg 33_festival_act_Boyaci_Huseyin_09.jpg 33_festival_act_Boyaci_Huseyin_07.jpg 33_festival_act_Boyaci_Huseyin_08.jpg
Klik voor info         of bel 06 - 25 34 59 00

Animatie act Turkse Schoenpoetser