Links voor leuke theatrale acts!

Festival act de Levende Tafel

Wie is hier de baas, de serveerster of de tafel zelf?

Daar staat zij, een prachtige tafel met statige kandelaar, gedekt met wit damast, glanzende dekschalen en rijk gedecoreerde servetten. De oh zo charmante serveerster zorgt ervoor dat de tafel perfect in orde is en klaar staat met de stapels borden voor het diner….

Net als alles in orde lijkt, gaan de lampjes van de kandelaar uit,…na draaien en schudden doen ze het gelukkig weer. Echter, dan begint er een servet griezelig te bewegen, gaan de lampjes wéér uit en springt er een servet van de tafel. De serveerster schrikt en werkt zich in het zweet om alles te corrigeren; probeert daarbij wel vriendelijk en geruststellend te blijven glimlachen naar het publiek. Langzaam aan gaat de tafel een eigen leven leiden en wordt de serveerster zo tot het uiterste gedreven, dat ze korte metten wil maken, in de tafel kijkt of er misschien kortsluiting is …en dan door de tafel wordt opgeslokt., onderste boven verdwijnt ze al gillend langzaam de tafel in. Einde voorstelling!

2 spelers 
Technische gegevens: elektra

Duur: Voorstelling van 10 minuten, diverse sets binnen 3 uur.

Voor grote en kleine mensen

 

54_levende_tafel_03.jpg 54__levende_tafel_01.jpg 54_levende_tafela_ct_06.jpg 54_levende_tafel_act_05.jpg 54_levende_tafel_02.jpg 54_levende_tafel_act_03.jpg 54_levendetafelact_012.jpg 54_levende_tafel_01.jpg 54_levende_tafel_act_011.jpg
Klik voor info         of bel 06 - 25 34 59 00

De Levende Tafel