Links voor leuke theatrale acts!

Under Cover Catering

Professioneel cateringpersoneel is nog niet zo makkelijk te krijgen

Professioneel cateringpersoneel is nog niet zo makkelijk te krijgen . . zullen mensen wel eens denken als ze deze bediening meemaken.

Het bijzondere van deze act is, dat Uw gasten in het eerste uur niet in de gaten hebben dat er acteurs tussen het bedienende personeel rondlopen. De verrassing en het besef van de poets die hen gebakken is, komen later op de avond. Aanvankelijk heel rustig en respectvol, gaan de spelers langzaamaan naast de etiquette zitten en wordt de sfeer in de zaal licht absurd. Het begint op te vallen dat er een serveerster tussen loopt die de wijnflessen behandelt als haar dierbare kinderen, die vooral dicht aan de borst gekoesterd moeten blijven, dat er een ober steeds stiekem een flinke slok uit een glas snoept en dat een ander met een meetlint alle glazen en messen herschikt, om de orde te bewaren op de tafels. Tijdens deze fase beginnen sommige gasten zich plaatsvervangend te schamen en het komt ook voor dat de partymanager aangesproken wordt op het functioneren van zijn personeel. Vervolgens begint men achter de rug van de bediening te lachen, want intussen heeft een groot deel van het gezelschap wel ontdekt dat er één niet spoort, of zijn het er twee? De volgende fase is het openlijk testen van het personeel, totdat men tot de conclusie komt dat hier echt iets niet klopt. Nu wordt het eindelijk duidelijk dat het om een act gaat en kan men opgelucht de gène en kromme tenen weer loslaten.

Deze act is voor een Sitting Dinner.

Duur: tot 3 uur.


 
30_dronken_ober_voor_site.jpg 30_loes_uc2_site.jpg 30_loes_uc2_site_1.jpg 30_loes_uc_site.jpg 30_paula_serveerster.jpg 30_uc_paula_site.jpg 30_uc_2_paula_site.jpg
Klik voor info         of bel 06 - 25 34 59 00

Under cover catering Ober Act