Links voor leuke theatrale acts!

Lakei en Baronessen Act

Lakei bij de deur, onder toeziend oog van de Barones

Wenst U Uw gasten chique en met verve te laten ontvangen door een Lakei bij de deur?

Vraag dan de Barones met haar Frits, de lakei. De Barones zal nog even haar tuin aanharken zodat alles er goed uitziet en zij doet haar uiterste best te verbergen hoezeer het haar spijt, dat ze haar prachtige landhuis af en toe verhuren moet om de hoge kosten voor een nieuw rieten dak te dekken. Ze kan wat paniekerig doen over het gazon of het grind, waar men toch voorzichtig over lopen moet. Haar lakei heeft dat tobben niet, hij zorgt vrolijk voor een warm en toch waardig onthaal. “Hij legt U nog persoonlijk in de watten als U niet uitkijkt.”, waarschuwt de Barones. Een bijzondere ontvangst die weinigen zullen vergeten.

Deze Lakei act is speciaal ontworpen voor op een kasteel of landhuis. De lakei baronessen act wordt 'under cover' gespeeld door de Barones. De gasten worden om de tuin geleid te denken dat alleen Frits een acteur is en dat de Barones echt de eigenares is, . . totdat de volgende act gespeeld wordt.

2 spelers.

Duur : 45 minuten tot anderhalf uur.
Nog andere acts mogelijk binnen 3 uur 


23_Lakei_act_06.jpg 23_kasteelentertainment_02.jpg 23_Lakei_act_01.jpg 23_kasteelentertainment_03.jpg 23_4_kasteelentertainment.jpg 23_Lakei_act_05.jpg
Klik voor info         of bel 06 - 25 34 59 00

Lakei-baronessen act