Links voor leuke theatrale acts!

Openingsact Hare Majesteit, bijzondere openingen

Opening of openingshandeling op hoog niveau

Hare Majesteit van Europa verzorgt een zeer bijzondere openingshandeling voor Uw bedrijf, Uw winkel, Uw nieuwe pand of festival.

Deze Koningin van Europa, Constance Marie, is een elegante dame van hoge komaf. Zij komt samen met haar hofdame en twee beveiligers de opening van een nieuw pand of een aankondiging doen; zij riddert, prijst, ze knipt linten en ze vereert met haar bezoek.

Tijdens haar aankomen klinkt het Europees volkslied over de hoofden van het publiek. De Koningin spreekt haar toespraak, die spontaan en toch zeer serieus begint. Na enkele minuten echter, komt de hofdame op het idee om te vertalen in gebarentaal, zij doet dit zo absurd dat het voorkomt, dat de gehele zaal buldert van de lach. Denkt men alles gehad te hebben, beginnen ook de beveiligers zich te mengen in het geheel. Vlaggen die beginnen te wapperen, bommen die afgaan, kortom een dijk van een openingsact.

De toespraak wordt speciaal voor Uw gelegenheid geschreven door de Majesteit.

Technische gegevens: Elektra, Podium van 50 cm hoog

4 spelers. 

Duur: 20 minuten

89_hare_majesteit_openingsact_8.jpg 89_Hare_Majesteit_bij_Carlton_Ambassador_k.jpg 89_hare_majesteit_openingsact_9.jpg 89_hare_majesteit_openingsact_6.jpg 89_hare_majesteit_openingsact_3.jpg 89_hare_majesteit_openingsact_5.jpg 89_hare_majesteit_openingsact_10.jpg 89_hare_majesteit_openingsact_12.jpg 89_Hare_Majesteit_van_Europa_act_13.jpg
Klik voor info         of bel 06 - 25 34 59 00

Koninklijke Openingshandeling Hare Majesteit van Europa