Links voor leuke theatrale acts!

High Tea Act

Hoe hoog wilt u uw thee?

De gastvrouw komt met haar butler en haar rijdende theewagen vol zilver, koekjes en thee. Om de thee van zo hoog mogelijk te kunnen inschenken, draagt de butler een ladder met zich mee. Hij is zeer begaafd in het schenken  van de thee van maar liefst 2 meter hoogte, zóóóóó recht in Uw kopje. High Tea, zullen we maar zeggen. Bij elke theesoort wordt een bijpassend gedicht geserveerd en het spreekt vanzelf dat de gedichten op zijn minst eigenaardig zijn.
Het gedicht voor Citroenthee doet bij de butler het glazuur van zijn tanden springen en bij het gedicht voor Darjeeling thee transformeert de gastvrouw tot Indiase. Wilt U het gezond houden dan is Brandnetel thee wie weet wel iets voor U. 

Een leuke act voor op een terras of tijdens een bijeenkomst en na het diner tijdens de koffie en de thee. Ook mooi in de bibliotheek.
Een prachtige act om naar te kijken en te luisteren. 

2 spelers 

Duur: 30 minuten

 

 

28_High_tea_act_01.jpg 28_High_tea_act_02.jpg 28__High_tea_act_04.jpg 28__High_tea_act_09.jpg 28__High_tea_act_03_1.JPG 28__High_tea_act_07.jpg 28__High_tea_act_06.jpg 28__High_tea_act_08.jpg
Klik voor info         of bel 06 - 25 34 59 00

High Tea act voor Kasteel tuin en Festival