Links voor leuke theatrale acts!

Levende buffet tafel

In de rij staan bij het buffet wordt nu echt leuk

U kent het wel, een beetje hangen en saai in de rij staan bij het buffet met een bord in je hand. Dat kan ook anders, met de levende tafel aan het begin van het lopend buffet: Daar staat zij, een prachtige tafel met statige kandelaar, gedekt met wit damast, glanzende dekschalen en rijk gedecoreerde servetten. De oh zo charmante serveerster zorgt ervoor dat de tafel perfect in orde is en klaar staat met de stapels borden voor het diner. Op het moment dat een gast een bord wil pakken, komt er een hand tevoorschijn van onder een servet, dan zelfs meer handen, ze kruipen over tafel, geven borden aan en kietelen de serveerster. De serveerster heeft er haar handen vol aan deze tafel in bedwang te houden.
Tijdens een chique diner wordt de act met rust en stijl gespeeld.
Als het feest het toelaat kan deze tafel wel heel erg te keer gaan… springen er schalen omhoog, ligt er een hoofd onder een dekschaal en zou het zomaar kunnen zijn dat de tafel de serveerster opslokt en dat ze al spartelend onderste boven in de tafel verdwijnt! Dit, terwijl ze alleen maar wilde onderzoeken waar de kortsluiting in de tafel zat.

2 spelers

Duur: maximaal 1  uur


15__levende_tafel_03.jpg 15_levende_tafel_02.jpg 15_levende_tafel_act_06.jpg 15_levendetafelact_05.jpg 15_levende_tafel_01.jpg 15__levende_tafel_04.jpg 15_levende_tafel_act_01.jpg 15_levende_tafel_act_02.jpg 15_levendetafel_act_03.jpg
Klik voor info         of bel 06 - 25 34 59 00

Levend Buffet De levende tafel